Hem

AKTIVITETER

Prata med oss om just
ditt barns egna behov

Kontakt

MEDLEMSKAP

TUMBASCENEN BIO

Fritidsklubben

Fritidsgården

Om Oss

GDPR OCH VÅR PRIVACY POLICY

Vilken typ av information samlar vi in?
Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi in den IP-adress (Internet Protocol) som används för att ansluta din dator till Internet; logga in; e-postadress; Lösenord; dator- och anslutningsinformation och inköpshistorik. Vi kan använda programvaruverktyg för att mäta och samla in sessioninformation, inklusive svarstid på sidan, längden på besök på vissa sidor, information om sidinteraktion och metoder som används för att bläddra bort från sidan. Vi samlar också in personlig information (inklusive namn, e-postadress, lösenord, kommunikation); betalningsinformation (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.

Hur samlar vi in information?
När du genomför en transaktion på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in personlig information som du ger oss, t.ex. ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

Varför samlar vi in sådan personlig information?
Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål:

  1. Att tillhandahålla och driva tjänsterna;
  2. Att ge våra användare löpande kundhjälp och teknisk support;
  3. För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga servicrelaterade meddelanden och kampanjmeddelanden;
  4. För att skapa aggregerade statistiska uppgifter och annan aggregerad och / eller utdragen icke-personlig information, som vi eller våra affärspartner kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster;
  5. För att följa gällande lagar och förordningar.

Hur lagrar vi, använder, delar och avslöjar våra besökares personliga information?
Hela vår hemsida hostas på Wix.com-plattformens servrar, en världsledande host och webbplattform. Dina data kan lagras via Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en stark brandvägg.

Alla direktbetalningsportar som används av vårt företag följer de standarder som fastställts av PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, som är en gemensam insats för varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation från vår butik och dess tjänsteleverantörer.

Hur kommunicerar vi med våra besökare?
Vi kan kontakta dig för att meddela dig om ditt konto, felsöka problem med ditt konto, för att lösa en tvist, för att samla in avgifter eller pengar som är skyldiga, för att undersöka dina åsikter genom undersökningar eller frågeformulär, för att skicka uppdateringar om vårt företag, eller på annat sätt nödvändigt att kontakta dig för att verkställa vårt användaravtal, tillämpliga nationella lagar och alla avtal vi kan ha med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon, textmeddelanden och post.

Hur kan våra webbplatsbesökare dra tillbaka sitt samtycke?
Om du inte vill att vi ska bearbeta dina data längre, kontakta oss på southside@southside.nu eller skicka oss e-post till: Utbildningsvägen 2, Tumba.

Sekretesspolicyuppdateringar
Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy när som helst, så granska den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen. Om vi gör väsentliga förändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om någon, använder vi och / eller avslöjar den.

Frågor och vår kontaktinformation
Om du vill: åtkomst, korrigera, ändra eller ta bort all personlig information som vi har om dig, uppmanas du att kontakta oss på southside@southside.nu eller skicka oss e-post till: Utbildningsvägen 2, Tumba.