Hem

AKTIVITETER

Prata med oss om just
ditt barns egna behov

Kontakt

MEDLEMSKAP

TUMBASCENEN BIO

Fritidsklubben

Fritidsgården

Om Oss

MEDLEMSKAP PÅ SOUTHSIDE

Vi har nu börjat med medlemskap inkl melliskort from 3 april!

 
Vi kommer att börja med gratis mellanmål enligt Botkyrka kommuns egna kost policy.
Vi kommer att servera tex: yoghurt/fil med müsli, smörgåsar med pålägg, fruktsallad.  
 
Alla medlemmar på Southside fritidsklubb (10-12 år) kommer att kunna använda sina medlemskort from 3 april som innan men dom kommer även fungera som ”melliskort”.
 
Skillnaden blir endast att vi from nu inte kommer ta ut någon avgift alls när medlemskortet skapas, och alla som är medlemmar genom vår hemsida kommer att få en personligt kort som infattar gratis mellanmål (om man tappar bort sitt kort däremot kostar det 25 kr att få ett nytt).
 
Vi kommer att servera mellanmål varje dag mån-fre kl.14.30-15.30 och på loven kommer vi att servera gratis frukost istället kl.10.00-11.00.
(På loven kommer vi även oftast laga lunch som kostar 10 kr per måltid, och vid utflykter får man stå för egen lunch/matsäck hemifrån. Då lägger vi oss inte i vad barnen köper för lunch/snacks, det är upp till vårdnadshavare).
 
I och med denna förändring så kommer vi även sluta sälja socker (godis/snacks/läsk etc), och vi kommer inte tillåta besökare att äta just detta på Southside. 
 
OBS: vi kommer dock att sälja slut på det vi har i caféet för att minska svinn, så vi säljer socker på fredagar i april tills allt tar slut. 
Vi ska sedan bli helt sockerfria i största mån och vi kommer endast att fira årets högtider/special dagar som undantag med socker (exempel våffeldagen/fettisdagen).
 
Vi är stolta över detta steg som Botkyrka kommun inför för alla verksamheter i kommunen för att gå mot en mer hälsosam kost för alla barn.
Om vi bakar eller lagar mat tillsammans så kommer vi utgå ifrån nyttigare kost och recept. 
 
Detta innebär att from 3 april går vi över till att vara kontant fria helt, vi tar endast emot betalningar med kort eller swish på plats i lokalen vid köp av borttappat medlemskort (25 kr), lunch i samband med lov (10 kr) eller för lov aktiviteter som ibland kostar en symbolisk summa.
 
 

Att vara medlem på Southside är exklusivt och innebär självklart förmånen att delta i alla våra aktiviteter, utflykter m.m. Olika häftiga projekt skapas varje termin och alla verksamheter på Southside inkl allt material kräver medlemskap.

Du som medlem har även möjlighet att påverka och driva projekt tillsammans med ledarna och ledning. På detta sätt skapar vi inflytande och delaktighet där unga är aktiva i verksamheten.

Annars är Southside en öppen mötesplats för alla ungdomar mellan 10-16 år, alltså behöver man inte vara medlem för att besöka Southside. Man kan vara hos oss på Internetcaféet och surfa eller titta på tv, fika och prata med vänner och ledarna.

Alla är välkomna!
Vid frågor kontakta Southsides ledare på: 070 441 69 85.

Fyll i formuläret nedan för att bli medlem    Ungdomens Personnummer