Hem

AKTIVITETER

Prata med oss om just
ditt barns egna behov

Kontakt

MEDLEMSKAP

TUMBASCENEN BIO

Fritidsklubben

Fritidsgården

Om Oss

MEDLEMSKAP PÅ SOUTHSIDE

Vi har nu börjat med terminsmedlemskort på klubben och terminerna kommer ha brytpunkt för VT inkl sommarlov mellan 31 januari-31 augusti.
För HT mellan 1 sept-30 januari.
 
Vi kommer därför be alla besökare att teckna nya terminsmedlemskort i samband med dessa brytpunkter framöver, så vi alla går efter samma.
 
Hoppas ni har överseende med att ni behöver teckna nya medlemskap via hemsidan endast nu vid införandet av denna nya rutin, trots att ni tecknat inom 6 månader tillbaka.
 

Att vara medlem på Southside är exklusivt och innebär självklart förmånen att delta i alla våra aktiviteter, utflykter m.m.

Olika häftiga projekt skapas varje termin och alla verksamheter på Southside inkl allt material kräver medlemskap.

Du som medlem har även möjlighet att påverka och driva projekt tillsammans med ledarna och ledning.

På detta sätt skapar vi inflytande och delaktighet där unga är aktiva i verksamheten.

Annars är Southside en öppen mötesplats för alla ungdomar mellan 10-16 år, alltså behöver man inte vara medlem för att besöka Southside.

Man kan vara hos oss på Internetcaféet och surfa eller titta på tv, fika och prata med vänner och ledarna. Alla är välkomna!

Medlemskapet är bara början på en otroligt rolig och spännande resa med oss på Southside Fritidsgård! Bli medlem du också!

Medlemskortet kostar 25 kr/termin och är personligt! (Om ni anser att ni behöver ekonomisk hjälp med eventuella kostnader för medlemskap/aktiviteter för era barn eller har andra frågor efter denna info maila till anita.hiitti@southside.nu eller ring på 073 724 27 16)

Fyll i formuläret nedan för att bli medlem    Ungdomens Personnummer