Hem

AKTIVITETER

Prata med oss om just
ditt barns egna behov

Kontakt

MEDLEMSKAP

TUMBASCENEN BIO

Fritidsklubben

Fritidsgården

Om Oss

Välkommen till Southsides Aktivitetsformulär

Äntligen kan vi åka på utflykter igen med er! Vi kommer även att skapa verksamhet på plats tillsammans med besökarna på klubben (10-12 år) och gården (12-16 år) utöver allt man kan anmäla sig till här. Om vi ska anordna mer spontana utflykter i närområdet så meddelar vi alltid vårdnadshavare kring detta innan och då är det alltid kostnadsfritt, dock kan vi stänga verksamheten i lokalen helt när vi åker iväg. Kom ihåg att meddela om du får förhinder/inte kan följa med på en aktivitet. Om du har betalat för en aktivitet så får du endast tillbaka pengarna om du meddelar detta i tid innan aktiviteten eller vid akutsjukdom. Ring då Southsides direkt tel på 070-441 69 85! När vi stänger klubben/gården ibland på lov för att vi alla ska åka iväg på utflykt så kan ni alltid ringa andra fritidsklubbar i Botkyrka, som är närliggande och vara där om ni ej vill delta i aktiviteten på Southside (se alla kontaktuppgifter/adresser nedan); https://www.botkyrka.se/idrott-fritid–natur/oppen-fritidsverksamhet/fritidsklubbar-10-12-ar.html

ENDAST MEDLEMMAR KAN ANSÖKA TILL AKTIVITETER.

(Om ni anser att ni behöver ekonomisk hjälp med eventuella kostnader för aktiviteter för era barn eller har andra frågor efter denna info maila till anita.hiitti@southside.nu eller ring på 073 724 27 16).

GÅ TILL ANMÄLNINGAR FÖR:

10-12 år Fritidsklubb

Finns inte några aktiviteter just nu.

12-16 år Fritidsgård

Se hit alla unga som kommer till gården, ”I år blir det extra lätt för ungdomar i Stockholms län att ta sig till sina sommarlovsaktiviteter. Region Stockholm har beslutat att dela ut SL-kort till alla ungdomar, födda 2004 – 2010, som är folkbokförda i Stockholms län.” Läs mer på:
Det betyder att ni alla som ska åka med Southside på aktiviteter med gården på kvällar kan använda era egna hemskickade SL kort som alla ska fått hem senast 13 juni.
 

Finns inte några aktiviteter just nu.