Hem

AKTIVITETER

Prata med oss om just
ditt barns egna behov

Kontakt

MEDLEMSKAP

TUMBASCENEN BIO

Fritidsklubben

Fritidsgården

Om Oss

Välkommen till Southsides Aktivitetsformulär – anmäl er nedan för varje lov (läs all text noga)

Vi kommer givetvis även att skapa verksamhet på plats tillsammans med besökarna på klubben (10-12 år) och gården (12-16 år) utöver allt man kan anmäla sig till här.

Om vi ska anordna mer spontana utflykter i närområdet så meddelar vi alltid vårdnadshavare kring detta innan och då är det alltid kostnadsfritt, dock kan vi stänga verksamheten i lokalen helt när vi åker iväg.
När vi stänger klubben/gården ibland på lov för att vi alla ska åka iväg på utflykt så kan ni alltid ringa andra fritidsklubbar/gårdar i Botkyrka, som är närliggande och vara där om ni ej vill delta i aktiviteten på Southside (se alla kontaktuppgifter/adresser nedan); https://www.botkyrka.se/idrott-fritid–natur/oppen-fritidsverksamhet/fritidsklubbar-10-12-ar.html
Kom ihåg att meddela om du får förhinder/inte kan följa med på en aktivitet. Om du har betalat för en aktivitet så får du endast tillbaka pengarna om du meddelar detta i tid innan aktiviteten eller vid akut sjukdom.
Ring då Southsides direkt tel på 070-441 69 85!
OBS: NÄR DET GÄLLER KLUBBEN (10-12 år), ENDAST MEDLEMMAR KAN ANSÖKA TILL AKTIVITETER, bli medlem först: https://southside.nu/medlemskap/
(Om ni anser att ni behöver ekonomisk hjälp med eventuella kostnader för aktiviteter/medlemskap för era barn eller har andra frågor efter denna info maila till anita.hiitti@southside.nu eller ring på 073 724 27 16).
Om ni anser att erat barn inte kan delta i någon aktivitet för någon särskild anledning, se denna länk;

 

 

GÅ TILL ANMÄLNINGAR FÖR:

10-12 år Fritidsklubb

Finns inte några aktiviteter just nu.

12-16 år Fritidsgård

Sportlovs kul till Romme Alpin!

02 feb 2023

Den 27/2-23 åker vi tillsammans med andra fritidsgårdar i kommunen till Romme Alpin, för skidåkning. Samling sker vid x-enters parkering senast klockan 06.00 den dagen. Bussen åker klockan 6.30, så det är mycket viktigt att ni kommer i tid. Aktiviteten kostar 250:- och då ingår det buss, skidor, liftkort, frukost och lunch, annat snacks får ni ha med om ni vill (inga snacks som innehåller nötter samt energidricka är tillåtet). Det är begränsade antal platser så först till kvarn gäller, och sista anmälningsdagen för aktiviteten är den 10/2. Efter anmälan har gjorts så behöver ni komma till Southside under våra öppettider, för att skriva ner eran vikt, längd och skostorlek. För er som inte vill åka skidor men ändå vill följa med, det finns andra alternativ för er med som tex snowboard och vänster/goofy. Det är även viktigt med uppgifter till er själva som rätt namn, efternamn, personnummer och även telefonnummer till er, samt telefonnummer till era vårdnadshavare. Mer info om dagen får ni på plats när ni kommer till Southside för att skriva ner eran vikt, längd och skostorlek. Vi ses!