Hem

AKTIVITETER

Prata med oss om just
ditt barns egna behov

Kontakt

MEDLEMSKAP

TUMBASCENEN BIO

Fritidsklubben

Fritidsgården

Om Oss

Välkommen till Southsides Aktivitetsformulär – anmäl er nedan för varje lov (läs all text noga)

Vi kommer givetvis även att skapa verksamhet på plats tillsammans med besökarna på klubben (10-12 år) och gården (12-16 år) utöver allt man kan anmäla sig till här.

Om vi ska anordna mer spontana utflykter i närområdet så meddelar vi alltid vårdnadshavare kring detta innan och då är det alltid kostnadsfritt, dock kan vi stänga verksamheten i lokalen helt när vi åker iväg.
När vi stänger klubben/gården ibland på lov för att vi alla ska åka iväg på utflykt så kan ni alltid ringa andra fritidsklubbar/gårdar i Botkyrka, som är närliggande och vara där om ni ej vill delta i aktiviteten på Southside (se alla kontaktuppgifter/adresser nedan); https://www.botkyrka.se/idrott-fritid–natur/oppen-fritidsverksamhet/fritidsklubbar-10-12-ar.html
Kom ihåg att meddela om du får förhinder/inte kan följa med på en aktivitet. Om du har betalat för en aktivitet så får du endast tillbaka pengarna om du meddelar detta i tid innan aktiviteten eller vid akut sjukdom.
Ring då Southsides direkt tel på 070-441 69 85!
OBS: NÄR DET GÄLLER KLUBBEN (10-12 år), ENDAST MEDLEMMAR KAN ANSÖKA TILL AKTIVITETER, bli medlem först: https://southside.nu/medlemskap/
(Om ni anser att ni behöver ekonomisk hjälp med eventuella kostnader för aktiviteter/medlemskap för era barn eller har andra frågor efter denna info maila till busra@southside.nu eller ring på 073 666 79 08).
Om ni anser att erat barn inte kan delta i någon aktivitet för någon särskild anledning, se denna länk;

 

 

GÅ TILL ANMÄLNINGAR FÖR:

10-12 år Fritidsklubb

Finns inte några aktiviteter just nu.

12-16 år Fritidsgård

Laserdome!

29 maj 2024

Fredag den 26/7 åker vi för laserdome! Samling sker utanför Southside klockan 17.00 och vi är tillbaka ca klockan 20.00. Aktiviteten kostar 50 kronor per person och du har en säkrad plats efter att du har anmält dig och betalat för aktiviteten på plats. Det är begränsade antal platser, så det är först till kvarn som gäller. Tänk på att avboka din plats i god tid om du vet att du inte kan komma, det blir annars svårt för oss att göra en återbetalning ifall man hör av sig dagen innan att man inte kan komma. Sista anmälningsdagen för aktiviteten är den 23/7. Gården har öppet som vanligt för de som inte vill med till laserdome. OBS se till att ha egen SL biljett med er. Hoppas vi ses. 😊

5 kamp utanför Southside!

29 maj 2024

Torsdag den 1/8 kommer vi att ha 5 kamp utanför Southside! Vi kommer att ha olika aktiviteter och även bjuda på grill. Ifall vi har otur med vädret, då hittar vi på andra roliga aktiviteter på plats. Aktiviteten är kostnadsfri men kräver en anmälan för att vi ska kunna planera och handla rätt mängd. Sista anmälningsdagen för aktiviteten är den 30/7.

FIFA turnering med pris!

29 maj 2024

Fredag den 9/8 har vi FIFA turnering på storskärm där vinnaren kommer att få ett pris! Vi startar turneringen klockan 17.00 och pågår fram tills det är klart. Det kommer även att bjudas på massa godsaker. Aktiviteten är kostnadsfri men anmälan krävs, för att ledarna ska kunna planera turneringen så bra som det bara kan bli. Sista anmälningsdagen för aktiviteten är 7/8. Hoppas vi ses. 😊

Fotbollsturnering Parkhemsgården!

29 maj 2024

Lördag den 17/8 är vi bjudna till Parkhemsgården i Tullinge för en gemensam fotbollsturnering med andra gårdar från kommunen! Vi kommer att åka iväg så fort vi öppnar klockan 17.00 och är tillbaka ca klockan 21.30. Det kommer att bjudas på grill och dryck på plats och bra sällskap. Kan det bli bättre? 😊 Aktiviteten är kostnadsfri men anmälan krävs för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt från dagen. Sista anmälningsdagen är den 8/8. Gården har stängt under tiden som vi är på turneringen.