Hem

AKTIVITETER

Prata med oss om just
ditt barns egna behov

Kontakt

MEDLEMSKAP

TUMBASCENEN BIO

Fritidsklubben

Fritidsgården

Om Oss

Välkommen till Southsides Aktivitetsformulär – anmäl er nedan för varje lov (läs all text noga)

Vi kommer givetvis även att skapa verksamhet på plats tillsammans med besökarna på klubben (10-12 år) och gården (12-16 år) utöver allt man kan anmäla sig till här.

Om vi ska anordna mer spontana utflykter i närområdet så meddelar vi alltid vårdnadshavare kring detta innan och då är det alltid kostnadsfritt, dock kan vi stänga verksamheten i lokalen helt när vi åker iväg.
När vi stänger klubben/gården ibland på lov för att vi alla ska åka iväg på utflykt så kan ni alltid ringa andra fritidsklubbar/gårdar i Botkyrka, som är närliggande och vara där om ni ej vill delta i aktiviteten på Southside (se alla kontaktuppgifter/adresser nedan); https://www.botkyrka.se/idrott-fritid–natur/oppen-fritidsverksamhet/fritidsklubbar-10-12-ar.html
Kom ihåg att meddela om du får förhinder/inte kan följa med på en aktivitet. Om du har betalat för en aktivitet så får du endast tillbaka pengarna om du meddelar detta i tid innan aktiviteten eller vid akut sjukdom.
Ring då Southsides direkt tel på 070-441 69 85!
OBS: NÄR DET GÄLLER KLUBBEN (10-12 år), ENDAST MEDLEMMAR KAN ANSÖKA TILL AKTIVITETER, bli medlem först: https://southside.nu/medlemskap/
(Om ni anser att ni behöver ekonomisk hjälp med eventuella kostnader för aktiviteter/medlemskap för era barn eller har andra frågor efter denna info maila till busra@southside.nu eller ring på 073 666 79 08).
Om ni anser att erat barn inte kan delta i någon aktivitet för någon särskild anledning, se denna länk;

 

 

GÅ TILL ANMÄLNINGAR FÖR:

10-12 år Fritidsklubb

Finns inte några aktiviteter just nu.

12-16 år Fritidsgård

Finns inte några aktiviteter just nu.